Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Cafè en Família on-line: 'Les costes en els processos de família'

Cafè en Família on-line: 'Les costes en els processos de família'
  • Data inici: 10-09-2020
  • Data finalització: 10-09-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: A les 15 hores
Organitza: Secció de Dret de Família

* La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la mateixa, s’enviarà a tots els i les inscrits/es una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels quals us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferencia prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

PRESENTA: 

· Cristina Díaz-Fernández Malnero.  Advocada i presidenta de la Secció de Dret de Família de l'ICAB

PONENT:

· Frederic Munné Catarina. Advocat i Àrbitre. Diputat de la Junta de Govern i responsable del Centre ADR ICAB i de la Comissió d’Arbitratge de l'ICAB

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes