Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Postgrau en Pràctica Jurídica ed. Gener 2016 - Dret laboral nit

Postgrau en Pràctica Jurídica ed. Gener 2016 - Dret laboral nit
  • Data inici: 25-01-2016
  • Data finalització: 31-10-2016
  • Lloc: ICAB (c/ Mallorca, 283)
  • Horari: De 18:30 a 21 hrs.
Organitza: Escola de Pràctica Jurídica

L’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és la formació pràctica idònia per iniciar-se en l’advocacia i aporta destresa i experiència a un Llicenciat/Graduat en Dret que vulgui exercir com a advocat.

Amb més de 50 anys d’experiència, l’Escola de Pràctica Jurídica demostra que la millor metodologia formativa és aquella que posa l'advocat en contacte amb la realitat professional a través de simulacions i de casos reals.

El postgrau està dividit en dos parts; la part comuna (comunicació oral, comunicació escrita, negociació, creativitat i innovació, investigació jurídica, finances i fiscalitat, organització , gestió de despatx i màrqueting jurídic) i la part especial (civil, penal, laboral, administratiu, família i mercantil). D’aquesta segona l’alumne ha de triar dues branques de les sis que hi ha.

Els lletrats en pràctiques treballen sobre supòsits reals, intervenen en simulacions de judicis a les aules, poden fer voluntàriament pràctiques en despatxos i es traslladen a l'Escola Judicial, on intervenen defensant casos davant jutges.

L’alumne pot triar dos horaris:

· Tarda: de 16 a 18.30h (de dilluns a dijous)
· Nit: de 18.30 a 21h (de dilluns a dijous)

L’alumne ha de triar dues especialitats de les 6 que hi ha. El preu del postgrau són 3.700 euros (1.850 euros cada especialitat). 

PREU:
DescripcióImport
Tots 1850,00€

Contactes