Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

‘ICAB Empenta’ amb Salvador Alemany, president d’Abertis i del Consell per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC)

‘ICAB Empenta’ amb Salvador Alemany, president d’Abertis i del Consell per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC)
 • Data inici: 12-07-2012
 • Data finalització: 12-07-2012
Salvador Alemany, president d’Abertis i del Consell per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), serà el convidat de la trobada 'ICAB Empenta’ que se celebrarà el dijous 12 de juliol, a les 19 hores, a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283).

Alemany pronunciarà la conferència Crisi econòmica i financera: aprenentatges per al sector públic i privat.

Entrada lliure, tot i que es prega confirmar assistència per e-mail (deganat@icab.cat) o per telèfon (93.496.18.82 o 93.496.18.80, EXT. 3203 i 3321).

El Col·legi organitza el cicle 'ICAB Empenta' amb l'objectiu d'articular un pont de diàleg entre l’advocacia i els diferents sectors econòmics.

Amb aquestes trobades,  pensades tant per a advocats com per a d'altres professionals, la Corporació pretén obrir les portes als principals representants del món empresarial, dels sindicats o de les associacions de consumidors per tal d’acostar-los al món de l’advocacia.

Per aquest cicle han passat ja Francesc Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Josep González, president de PIMEC; Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO Catalunya; Montserrat Torrent, ex directora de l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC), Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT Catalunya, i  Pau Herrera, president de l'Associació Espanyola de Directius (AED).

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Deganat
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat