Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Càpsula Formativa: Àmbit: Igualtat i Empresa: 'Més enllà del compliment de la llei: competitivitat empresarial a través de la igualtat de gènere'

Càpsula Formativa: Àmbit: Igualtat i Empresa: 'Més enllà del compliment de la llei: competitivitat empresarial a través de la igualtat de gènere'
  • Data inici: 22-05-2020
  • Data finalització: 22-05-2020
  • Lloc: Aula 65, 6a planta ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: De 9:30 a 13:30 hores
Organitza: SOOP (Servei d'Ocupació i Orientació Professional) - Borsa de Treball i Emprenedoria

Contingut:

Marc legal i mesures d'acció, plans d'igualtat: beneficis interns (millora del clima laboral, retenció de talent, impuls RSC), així com, millora competitiva a nivell extern (bona imatge corporativa, competitivitat empresarial en el marc de la licitació pública, concessió de subvencions-ajuts a les empreses, segells de qualitat i distinció).

PONENT:

Silvia Donoso

 

Inscripcions:

- Enviant-nos un e-mail a empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i,

- Omplint un formulari, aquells que no ho hagin fet abans al web XARXA EMPRÈN de la Generalitat, clicant a “sol·licita assessorament”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes