Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Matinal IP & Competència: 'La recent jurisprudència del Tribunal de Marques i Dissenys comunitaris en matèria d'acumulació d'accions'

Matinal IP & Competència: 'La recent jurisprudència del Tribunal de Marques i Dissenys comunitaris en matèria d'acumulació d'accions'
  • Data inici: 10-12-2019
  • Data finalització: 10-12-2019
  • Lloc: Aula 65, 6a planta ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: De 9 a 10 hores
    Places exhaurides. Podeu enviar un e-mail a cultura@icab.cat amb les vostres dades personals per si hi hagués alguna baixa.
Organitza: Secció de Dret de la Competència i Propietat Industrial

A través d'aquesta sessió revisarem les últimes decisions emeses pel Tribunal de Marques i Dissenys Comunitaris en matèria d'acumulació d'accions, abordant la postura adoptada per aquest tribunal pel que fa a l'acumulació objectiva d'accions (és possible acumular accions d'infracció de marca nacionals i / o europees amb accions d'infracció de disseny nacional i / o comunitari? i amb accions de competència deslleial?); d'acumulació subjectiva d'accions (en quins supòsits consideren aquests tribunals que l'acumulació subjectiva ha estat mal plantejada?), així com les conseqüències jurídiques que se'n deriven.

Ponent:

· Silvia Saenz de Ormijana. Advocada 
 

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes