Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Conferència: 'Traumatismes en columna vertebral'

Conferència: 'Traumatismes en columna vertebral'
  • Data inici: 11-12-2019
  • Data finalització: 11-12-2019
  • Lloc: Aula 63, 6a planta ICAB
  • Horari: De 18 a 20 hores
    Places exhaurides. Podeu enviar un e-mail a cultura@icab.cat amb les vostres dades personals per si hi hagués alguna baixa.
Organitza: Secció de Dret de la Circulació

Lesions cervicals, dorsals i lumbosacres. Seqüeles més freqüents. Diferenciació entre lesions posttraumàtiques i lesions degeneratives; criteris de valoració. Valoració dels períodes de curació/estabilització i els nivells de pèrdua temporal i/o permanent de qualitat de vida. Les seqüeles temporals. Diferències de valoració entre les lesions derivades d’un traumatisme menor i un no menor. Criteris de causalitat medico-legal front els legals de l’art. 135. Valoració mèdica del criteri d’intensitat en relació als danys materials i l’informe mèdic concloent en relació al reconeixement de la seqüela en el traumatisme menor de la columna.

PONENTS:

· Xavier Coca Verdaguer. Advocat. President de la Secció de Dret de la Circulació. 
· Javier Górriz Quevedo. Metge. Especialista en Traumatologia i Cirurgia. Màster en Valoració del Dany Corporal i Medicina d’Assegurances. Professor Máster en Valoració del Dany Corporal UB.

Aquesta conferència pertany a la 5a sessió del Curs de Medicina Pericial i Forense en accidents de trànsit

PREU:
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des 15,00€
DescripcióImport
No Col·legiats/des ICAB 25,00€

Contactes