Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Màster Oficial UB: Criminologia i sociologia jurídico-penal

Màster Oficial UB: Criminologia i sociologia jurídico-penal
  • Data inici: 02-10-2008
  • Data finalització: 30-06-2009
  • Lloc: Universitat de Barcelona
  • Horari: Curs 2008-2009
90 crèdits ECTS

MÀSTER OFICIAL:
CRIMINOLOGIA I SOCIOLOGIA JURIDICOPENAL

Curs 2008–09
(90 crèdits ECTS)

Director:

Prof. Dr. Iñaki Rivera Beiras

La present edició del màster oficial en Criminologia i Sociologia Juridicopenal es realitza sota la direcció de la Universitat de Barcelona, com un espai de formació i d’educació de postgrau, orientat a la investigació, i compta amb la col•laboració de professorat de diverses universitats de Catalunya (Lleida, Autònoma de Barcelona, Rovira i Virgili i Ramon Llull) i, al mateix temps, universitats de la Unió Europea (Erasmus Universiteit, Rotterdam, els Països Baixos; Università degli Studi di Bologna, Università degli Studi di Padova, Itàlia; Vakgroep Strafrecht en Criminologie-Universiteit Gent, Bèlgica; Criminal Sciences Laboratory, University of Tracia, Komotini, Grècia; Crime and Conflict Research Centre, Middlesex University, Anglaterra; Universität Hamburg, Alemanya).

Objectiu principal
Proporcionar un coneixement interdisciplinari sobre les institucions dels sistemes penals europeus, per a la investigació de polítiques públiques adients que s’adiguin amb els desafiaments de les societats contemporànies.

Duració
Dos anys acadèmics (1r any, presencial; 2n any, no presencial)

Destinataris
Persones llicenciades en Dret, Sociologia, Antropologia, Criminologia, Humanitats, Psicologia, Filosofia, Ciències Polítiques i de l’Administració, Economia, Comunicació Audiovisual, Treball Social, Educació Social o Geografia i Història.

Inici de la docència: octubre de 2008

Admissió oberta
www.ub.edu/masteroficial/criminologia_sociologia_juridico_penal/

Informació:
Coordinació del màster a la UB: tel. 934 024 417
spps@ub.edu

Documents

Enllaços

    • Universitats 
    Universitat de Barcelona (UB)

    Informació institucional i acadèmica sobre el centre universitari. Estudis de primer, segon i tercer cicle.