Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Pre-inscripció Curs d'Especialització per a la intervenció lletrada en la jurisdicció de menors

  • Data inici: 13-04-2007
  • Data finalització: 15-06-2007
  • Lloc: A determinar Col·legi presencial. (Totes les sessions es seguiran per videoconferència) Per videoconferència a la resta de Col·legis de Catalunya que formen part de l’Anella Jurídica (Col·legis d'Advocats de Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic), al mateix Consell i també des del teu ordinador amb una clau d’accés prèvia inscripció.
Acte organitzat pel Consell de l'Advocacia Catalana Consell de l'Advocacia Catalana
Telf: 93 487 50 68
E-mail: formacio@cicac.org

ÚLTIM DIA PRE-INSCRIPCIÓ: 28 DE MARÇ DE 2007


OBJECTIUS

Especialitzar als lletrats per a la seva actuació davant la jurisdicció de menors segons el previst a la Llei 5/2000 reguladora de la responsabilitat penal dels menors i del seu reglament.

DESTINATARIS

Advocats col·legiats als Col•legis d'Advocats de Catalunya, estudiants de les respectives Escoles de Pràctica Jurídica, i altres professionals interessats en la problemàtica jurídico-penal dels menors.

Consulta el programa en el següent enllaç relacionat