Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

L'ICAB concedeix el '1st Women Business & Justice European Forum Award’ a la jutgessa de la Cort Suprema dels Estats Units Ruth Bader Ginsburg

28/06/2019
La seva filla, Jane C. Ginsburg, professora de la Facultat de Dret de Columbia, ha recollit el premi en nom de la jutgessa Ginsburg.
L'ICAB concedeix el '1st Women Business & Justice European Forum Award’ a la jutgessa de la Cort Suprema dels Estats Units Ruth Bader Ginsburg

En el marc de la celebració del ‘2nd Women Business & Justice European Forum’ -una iniciativa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona impulsada per la degana de la Corporació, Mª Eugènia Gay, per teixir aliances i sinergies entre dones de diferents sectors professionals per construir un nou model de societat més justa i sense estereotips sexistes ni discriminacions relacionades amb el gènere- s’ha lliurat el  “1st Women Business & Justice European Forum Award”.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona té el plaer de lliurar aquest premi a la jutgessa Ruth Bader Ginsburg per la seva trajectòria professional com a segona jutgessa nomenada per la Cort Suprema dels Estats Units. El president Clinton la va nomenar com a jutgessa associada de la Cort Suprema i va prendre possessió d’aquest càrrec el 10 d'agost de 1993.

La seva filla, Jane C. Ginsburg, professora de la Columbia Law School, ha recollit el premi en nom seu.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat