Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Prop de 250 alumnes han realitzat la prova d’accés a l’advocacia a l’ICAB

28/10/2019
Prop de 250 alumnes han realitzat aquest passat dissabte, 26 d’octubre, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona la prova de l’examen d’accés a la professió d’advocat i procurador. Es tracta de la segona convocatòria d’aquesta prova, la primera es va realitzar el passat 6 d’abril.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona té convenis per a la realització dels màsters d’accés amb diferents Universitats catalanes: Universitat de Barcelona, amb la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la Universitat Pompeu Fabra, amb la Universitat Abat Oliba CEU i amb la Universitat Oberta de Catalunya.

Cal destacar que gràcies al treball d’aquesta Corporació a les seus on hi ha llengua cooficial els alumnes han pogut realitzar la prova en castellà o en aquesta altra llengua, de manera que a Catalunya els alumnes han disposat de les preguntes de l’examen en català.

Llei d’accés a la professió d’advocat

Els i les estudiants de grau de dret han de realitzar i superar el màster d’accés a l’advocacia així com un examen per poder exercir com a advocat o advocada. Aquesta última prova és obligatòria des de l’aprovació de la Llei d’accés a les professions d’advocat i procurador, que va entrar en vigor l’any 2011.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat