Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Comissió de Dret Penitenciari

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Anàlisi a l'ICAB dels 40 anys de la LOPG amb motiu de les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària (SOAPJP)

06/11/2019
El Consejo General de la Abogacía Española i la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitzen conjuntament aquestes Jornades, que se celebraran demà, dia 7, i el divendres, 8 de novembre, a la seu de l'advocacia barcelonina

Barcelona, 6 de novembre de 2019. El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) acull demà dijous, dia 7, i divendres, 8 de novembre, les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària (SOAPJP).

Les XXI Jornades seran inaugurades demà, a les 10h, per part de Blanca Ramos, presidenta de la Subcomissió de Dret Penitenciari del Consejo General de la Abogacía Española i degana del Col·legi d'Advocats de Pamplona; Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de Col·legi de l'Advocacia de Barcelona; Carmen Valenzuela, diputada responsable de la Comissió de Dret Penitenciari de l'ICAB; Albert Batlle, tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona; Manel Albiac, president de Consell de l’Advocacia Catalana i Amand Calderó Montfort, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la víctima del departament de Justícia de la Generalitat.

Les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciari, organitzades pel Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) i la Comissió de Dret Penitenciari de l'ICAB, tenen com a objectiu, analitzar els 40 anys de la Llei orgànica general penitenciària (LOPG ). A més d'aquesta ponència marc es realitzaran tres taules de debat i tres tallers a través dels quals s'abordaran aspectes rellevants relacionats amb el dret penitenciari. Podeu consultar el programa detallat de les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària a través del següent enllaç.

CONVOCATORIA DE PREMSA

Acte:

Anàlisi a l'ICAB dels 40 anys de la LOPG amb motiu de les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària (SOAPJP)

Dia:

Dijous, 7 de novembre. Inauguració a les 10h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
(Mallorca 283)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat