Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: El XXVI Congrés de Responsabilitat Civil de l'ICAB analitza com influeixen les proves genètiques en la contractació d'assegurances de vida i de salut

22/05/2019
Durant el Congrés es debatrà sobre Quines implicacions poden arribar a tenir les proves genètiques en la contractació de pòlisses de vida i/o salut? I Com es concilien aquestes proves amb el dret a la intimitat personal o familiar? Serà en la ponència que tindrà lloc demà dijous, 23 de maig, a les 11:30h.
CONVOCATÒRIA: El XXVI Congrés de Responsabilitat Civil de l'ICAB analitza com influeixen les proves genètiques en la contractació d'assegurances de vida i de salut

• La inauguració del Congrés serà demà, 23 de maig, a les 9.30h, per part de la degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i del president de la Comissió de Responsabilitat Civil i Assegurances, Diego Callejón

Barcelona, 22 de maig de 2019. El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) acull demà, 23 de maig, i el divendres, 24 de maig, el XXVI Congrés de Responsabilitat Civil, que organitza la Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, i que s'ha convertit en una cita de referència per als advocats i advocades de tot Espanya especialitzats en aquesta matèria.

Inauguració
La degana de l'ICAB, Mª Eugènia Gay, al costat de l’advocat i president de la Comissió de Responsabilitat Civil i Assegurances del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Diego Callejón, inauguraran el XXVI congrés el dijous, 23 de maig, a les 9.30 h, que se celebrarà a la sala d'actes de l'ICAB.

 

En el XXVI Congrés s'abordaran temes polèmics vinculats a la Responsabilitat Civil i Assegurances, a través de nou ponències que es realitzaran els dies 23 i 24 de maig. Podeu consultar el programa detallat del XXVI Congrés de Responsabilitat Civil clicant en aquest enllaç.

Entre aquests cal destacar "La legalitat de les proves genètiques en la contractació d'assegurances de vida i de salut". Aquesta ponència tindrà lloc demà, a les 11.30h, i comptarà amb la participació de Gisela Subirà, responsable de l'assessoria jurídica d’ALLIANZ, d’Óscar Flores, bioinformàtic i CEO de "Made of Gens"; i l'advocat Jorge Calsamiglia. Els ponents intentaran contestar preguntes com, per exemple: Quines implicacions poden arribar a tenir les proves genètiques en la contractació de pòlisses de vida i / o salut? i Com es concilien aquestes proves amb el dret a la intimitat personal o familiar?

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

El XXVI  Congrés de Responsabilitat Civil de l’ICAB analitza com influeixen les proves genètiques en la contractació d’assegurances de vida y de salut

Dia:

Dijous, 24 de maig, a les 9.30h (Inauguració)
Ponència: “La legalitat de les proves genètiques en la contractació d'assegurances de vida i de salut”, a les 11.30h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Sala d’Actes. (Mallorca 283).

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat