Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: La degana de l’ICAB dedica unes paraules a l’Advocacia Internacional en l’acte d’obertura de l’any judicial a Londres

02/10/2019
La degana ha volgut fer palès que és un gran honor i privilegi poder participar en aquest acte, un dels més importants a nivell judicial que se celebren a Londres, així com poder compartir taula inaugural i parlaments amb Simon Davis, president de la Law Society of England & Wales, i de Richard Atkins, chair of the Bar del General Council of the Bar of England & Wales, a qui els agraeix la seva invitació.
NOTA DE PREMSA: La degana de l’ICAB dedica unes paraules a l’Advocacia Internacional en l’acte d’obertura de l’any judicial a Londres
 • La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, ha participat en l’acte inaugural al costat de Simon Davis, president de la Law Society of England & Wales i de Richard Atkins, chair of the Bar del General Council of the Bar of England & Wales

Barcelona, 2 d’octubre de 2019. La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Mª Eugènia Gay, ha participat en l’acte d’obertura de l’any judicial a Londres i ha pronunciat un discurs de benvinguda en representació de l’Advocacia Internacional.

En l’acte han estat presents degans, presidents i representants de l’Advocacia Internacional, com la presidenta de la Fédération des Barreaux d'Europe (FBE), Sílvia Giménez-Salinas; Judy Perry Martínez, presidenta de l’American Bar Assocation (ABA); Issouf Baadhio, president de la Union Internationale des Avocats (UIA); José de Freitas, president del CCBE; i Paola Fudakowska, presidenta de l’AIJA, entre d’altres.

En el discurs inaugural, la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha destacat el fet que assistir als actes que reuneixen l’advocacia de tots els països és un exemple de com de forts són els llaços i vincles dels advocats i advocades, els professionals que amb vocació defensen els drets i llibertats de la ciutadania arreu del món, ja que la dignitat de la persona és un dels principals valors a protegir, sempre respectant els valors de convivència i tolerància.

A més de posar en valor la important tasca social que realitza l’advocacia, més enllà de les fronteres, la degana de l’ICAB i vicepresidenta del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) també ha assenyalat la separació de poders com a prova evident de viure en una sana democràcia, ha parlat de les lleis, enteses “com l’art de les causes bones i justes” vinculades a la història de la humanitat i ha posat de relleu que esdeveniments com l’obertura de l’any judicial a Londres esdevenen un dels punts de trobada per ajudar a construir un món més just, pacífic i amb major respecte per la Justícia i la solidaritat.

* Adjuntem fotografia de l’acte celebrat ahir al vespre a Londres.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat