Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB aborda el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades, els drets digitals, el registre horari i la conciliació en el marc del II Congrés de Dret Laboral

12/11/2019
Serà el dijous 14 i el divendres, 15 de novembre, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283)
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB aborda el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades, els drets digitals, el registre horari i la conciliació en el marc del II Congrés de Dret Laboral

Barcelona, 12 de novembre de 2019. La secció de Dret Laboral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el II Congrés de Dret Laboral amb l’objectiu d’analitzar les darreres novetats en Dret del Treball. El Congrés tindrà lloc el dijous, dia 14, i el divendres, 15 de novembre, a la seu de l’advocacia barcelonina.

Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, juntament amb Chakir El Homrani Lesfar, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat;  i Enrique García Echegoyen, president de la Secció de Dret Laboral del Col·legi inauguraran el II Congrés de Dret Laboral, el dijous, 14 de novembre, a les 16h.  

Els temes que es tractaran en aquesta segona edició del Congrés són: el compliment de la LOPD en la pràctica de la prova; els drets digitals dels treballadors, como ara el dret a la intimitat i la desconnexió digital; el control del temps de treball i registre de la jornada; o la conciliació de la vida laboral i familiar. Aquesta anàlisi serà possible gràcies a la participació com a ponents de magistrats i magistrades, advocats i advocades, inspectors i inspectores i experts jurídics, que seran els encarregats d’intervenir en les diferents ponències previstes al programa.

La clausura de la II edició del Congrés de Dret Laboral serà a càrrec de Josep Ginesta, secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Consulta el programa detallat del Congrés en aquest enllaç

CONVOCATORIA DE PRENSA

Acte:

L’ICAB aborda el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades, els drets digitals, el registre horari i la conciliació en el marc del II Congrés de Dret  Laboral

Dia:

Dijous, 14 de novembre. Inauguració a les 16h
Divendres, 15 de novembre. Clausura 13h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
(Mallorca 283)

 

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat