Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB participa al BizBarcelona 2019 amb sessions de networking i conferències sobre Transformació digital i protecció de dades

11/06/2019
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona també està present en el “Networking Interprofessional”, organitzat per l'Associació Intercol·legial -de la qual l’ICAB en forma part-. Aquest acte se celebra demà dimecres, 12 de juny, de 10 a 15 hores, i està adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB participa al BizBarcelona 2019 amb sessions de networking i conferències sobre Transformació digital i protecció de dades

Barcelona, 11 de juny de 2019. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) participa en el BIZBarcelona 2019, l’esdeveniment d'emprenedoria, start-ups, pimes i autònoms que se celebra els dies 12 i 13 de juny al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc, organitzant diferents actes.

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’ICAB dins el sector empresarial aquesta Corporació compta amb un estand en aquest Saló, situat a l'espai D 417 de la Fira de Montjuïc, però també ofereix, a través d’advocats i advocades voluntàries, un primer consell jurídic orientatiu sobre “Negocis digitals, Big data, Internet de les Coses (IOT),”; “Economia Social”; “Innovació i noves oportunitats”, “Creació i gestió empresarial,”; i “Internacionalització” en les sessions d’assessorament que se celebren els dies 12 i 13 de juny,  de 10 a 18h, en el marc d’aquest Saló.

També a través de la Intercol·legial es realitza la conferència “Transformació digital i entorns personals”, en la qual participen l’expert en Internet Genís Roca i la periodista Milagros Pérez Oliva. Serà el dijous, 13 de juny, a les 12h, a l’espai Tendències.

Per la seva part, la Comissió de Prospectives Socioprofessionals del Col·legi, a través de l’advocada Maria Company ofereix el dijous, 13 de juny,  a les 15h, la conferència “l’Emprenedoria i Protecció de Dades’.

Contactes