Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: ICAB i ICAM s’han coordinat per oferir assistència jurídica a les víctimes de l’atemptat de Barcelona i als seus familiars atès que la competència ha estat assumida per l’Audiència Nacional

18/08/2017
El Servei d’Orientació Jurídica (SOJ) específic per atendre les víctimes de l’atemptat de Barcelona s’ofereix tant a la seu del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (carrer Mallorca 283) com a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i L’Hospitalet. Les designes de Justícia Gratuïta seran tramitades per l’ICAM, atès que la competència ha estat assumida per l’Audiència Nacional. Aquest SOJ també és possible gràcies a la coordinació d’aquests dos Col•legis d’Advocats i el Departament de Justícia El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col•legi d’Advocats de Madrid condemnen l’atemptat terrorista de Barcelona i volen fer arribar el seu suport a les víctimes i als seus familiars.
NOTA DE PREMSA: ICAB i ICAM s’han coordinat per oferir assistència jurídica a les víctimes de l’atemptat de Barcelona i als seus familiars atès que la competència ha estat assumida per l’Audiència Nacional
 
Barcelona, 18 d’agost de 2017. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Col•legi d’Advocats de Madrid (ICAM) s’han coordinat per tal de donar màxima cobertura i assistència jurídica a les víctimes de l’atemptat de Barcelona. 

Aquest matí ja s’ha obert un Servei d’Orientació Jurídica (SOJ) específic per atendre a les víctimes de l’atropellament succeït ahir a Barcelona i als seus familiars. L’assessorament jurídic previ es presta a través de l’oficina del SOJ específic creat, situada a la seu del Col•legi de l'Advocacia de Barcelona (Mallorca 283) en horari de 10 a 13h i a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet (horari de 9 a 14h). Les designes de Justícia Gratuïta seran tramitades per Col•legi d’Advocats de Madrid, atès que la competència ha estat assumida per l’Audiència Nacional. Aquest SOJ específic també es possible gràcies al Departament de Justícia de la Generalitat. Es tracta d'un servei institucional imprescindible per oferir orientació jurídica com a funció social.

Davant aquest atemptat terrorista, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i el Col•legi d’Advocats de Madrid també volen deixar palès que rebutgen qualsevol tipus d’atac i acció violenta que malmeti el dret fonamental a la vida de qualsevol ésser humà i alhora ofereixen el seu suport i solidaritat a les víctimes i als seus familiars.

L’ICAB, a través de la seva degana Maria Eugènia Gay, també s’ha posat a disposició del Govern de la Generalitat, del delegat del Govern a Catalunya i de l’alcaldessa de Barcelona per a qualsevol acció que sigui necessària.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat