Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa › Eleccions ICAB 2017

NOTA DE PREMSA: Proclamades 6 candidatures per a les properes eleccions ICAB del 28 de juny de 2017

08/06/2017
Per primer cop, les eleccions serviran per renovar tota la Junta de Govern, és a dir, el càrrec de degà/na, vicedegà/na, secretari/a i tretze diputats/des.
NOTA DE PREMSA: Proclamades 6 candidatures per a les properes eleccions ICAB del 28 de juny de 2017

Un total de sis candidatures s’han presentat per participar en les eleccions que el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) ha convocat per al proper 28 de juny de 2017. Per primer cop, es renova la totalitat de la Junta de Govern de la Corporació, formada pels càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/a i tretze diputats/des. El mandat per a cadascun dels càrrecs és de 4 anys.

Han estat proclamades un total de sis candidatures, de les quals quatre opten a tots els càrrecs i dues a alguns dels càrrecs electes.  

Més de 24.000 col·legiats/des estan convocats a les urnes. Durant la jornada electoral del 28 de juny, els electors podran emetre el seu vot de forma presencial a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283) entre les 9 h i les 21 h.

El 28 de juny es podrà votar també a la Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes 111, edifici P, 1a planta) i a la seu de totes les Delegacions de l’ICAB (Arenys de Mar, Badalona, Berga, L’Hospitalet de Llobregat, Gavà, Igualada, Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca de Penedès, Vilanova i la Geltrú), en l’horari de 9 h a 14 h.

Com a novetat, serà possible emetre el vot presencial de manera anticipada durant dos dies, el 26 i 27 de juny, a la seu central del Col·legi (Mallorca 283, Barcelona), entre les 13 i les 20 h.

També es podrà votar per correu.

*** Adjuntem llistat de les candidatures (a peu de pàgina)

Documents