Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB acull el dimecres 22 de novembre el Congrés sobre ‘Directiva de Danys: Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència’

20/11/2017
L’acte, organitzat per les Comissions de Cultura i Normativa del l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, l’inaugurarà Maria Eugènia Gay, degana de l’ICAB i Xavier Pons, degà de la Facultat de Dret de la UB. La conferència de cloenda anirà a càrrec de María del Mar Hernández Rodríguez, magistrada de la Secció 4a de l’Audiència Provincial de Cantàbria i comptarà amb Jesús Sánchez García, secretari de l’ICAB i president de la Comissió Normativa.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB acull el dimecres 22 de novembre el Congrés sobre ‘Directiva de Danys: Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència’

Barcelona, 20 de novembre. Aquest dimecres, 22 de novembre, entre les 9.30 i les 18.15 hores, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona acollirà el Congrés sobre ‘Directiva de Danys: Les noves reclamacions de danys derivats d’infraccions de Dret de la Competència’. Es tracta d’un Congrés imprescindible per conèixer aquesta nova matèria de la Directiva de Danys i la seva recent transposició en l’ordenament intern.

El Congrés inclourà sis ponències titulades ‘La batalla contra els càrtels i els abusos de posició dominant: la visió de les autoritats de la competència’, ‘Introducció a les accions de reclamació de danys derivades d’infraccions de la competència’, moderada per Cristina Vallejo Ros, diputada de la Junta de Govern responsable de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB;  ‘Discovery’, ‘Accions col·lectives’, ‘Valoració del dany i passing-on defense’ i ‘Qüestions processals: competència Internacional, objectiva i territorial. Legitimació. Prescripció i retroactivitat’, moderada per Yvone Pavía, diputada de la Junta de Govern responsable de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB.

Maria Eugènia Gay, degana de l’ICAB i Xavier Pons, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona seran els encarregats d’inaugurar el Congrés. La cloenda anirà a càrrec de María del Mar Hernández Rodríguez, magistrada de la Secció 4a de l’Audiència Provincial i de Jesús Sánchez García, secretari de l’ICAB i president de la Comissió Normativa del Col·legi.

La inscripció al Congrés es fa a través de la pàgina web de l’ICAB: www.icab.cat. El preu és de 20€ per a col·legiats de l’ICAB i persones associades i de 40€ per a no col·legiats de l’ICAB.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat