Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Presentació de dades actualitzades sobre violència de gènere durant l’any 2017

22/11/2017
Durant un acte que tindrà lloc el pròxim dilluns 27 de novembre es donaran a conèixer les xifres corresponents als últims onze mesos sobre violència masclista, així com un manifest amb què es pretén donar visibilitat a una xacra que necessita trobar respostes socials i jurídiques eficaces per a la seva eradicació.
CONVOCATÒRIA: Presentació de dades actualitzades sobre violència de gènere durant l’any 2017

Barcelona, 22 de novembre de 2017. El pròxim dilluns, 27 de novembre, a les 11h del matí i davant la porta principal de la seu de l’ICAB, la diputada responsable del Torn d’Ofici, Carmen Valenzuela, detallarà les dades relatives a violència masclista del darrer any i la seva evolució. Serà amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere que es commemora el dissabte 25 de novembre. 

Així mateix, la diputada responsable de la Comissió de Dones Advocades, Olga Arderiu, presentarà un Manifest per expressar la necessitat de continuar donant visibilitat als abusos i agressions contra les dones perquè no quedin impunes. 

A l’acte assistiran membres de la Junta de Govern de l’ICAB, la Comissió de Dones Advocades, així com altres advocats i advocades.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Lectura de Manifest pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista

Dia / Hora:

Dilluns, 27 de novembre a les 11.00h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Davant l’entrada al Palauet. Mallorca, 283. Barcelona

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat