Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: 'Corrupció i delictes econòmics', conferència inaugural del 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona

21/06/2017
Aquest acte forma part de les més de 80 activitats formatives que l’ICAB organitza en el marc del 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona
CONVOCATÒRIA: 'Corrupció i delictes econòmics', conferència inaugural del 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Serà demà dijous 22 de juny. El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, inaugurarà el 2n Congrés el dijous 22 de juny, a les 10h, i a les 10.15h els advocats Cristóbal Martell i Jorge Navarro seran els ponents de la conferència inaugural

Barcelona, 21 de juny de 2017.  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza els dies 22 i 23 de juny el 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona.

L’ICAB ofereix en un dia i mig més de 80 conferències gratuïtes sobre totes les branques del dret (civil, família, penal, fiscal i tributari, internacional, mercantil, laboral, administratiu, mediació, arbitratge i noves tecnologies), amb l’objectiu que les persones col·legiades tinguin al seu abast la formació necessària per afrontar l’exercici de l’advocacia, atès els constants canvis legislatius que es produeixen. Per aquests motiu el Congrés comptarà amb la participació com a ponents d’advocats, jutges, magistrats i professors universitaris.

El degà de la Corporació, Oriol Rusca, inaugurarà el 2n Congrés el dijous 22 de juny, a les 10h i a continuació (10.15h) tindrà lloc la conferència inaugural que sota el títol “Corrupció i delictes econòmics. L’equilibri entre la presumpció d’innocència i el dret d’informació” impartiran els advocats Cristóbal Martell i Jorge Navarro.  L’acte serà moderat pel degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

L’ICAB ha preparat un congrés per reactivar i preparar el nou curs amb un ampli ventall de propostes formatives sobre totes les branques del Dret, cuidant especialment la presència d’aquelles matèries que més presència tenen en el moment actual, i sense descuidar una eina imprescindible: el networking professional. La informació sobre les activitats del primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona es pot consultar a través de www.congresadvocaciabcn.cat

Cal destacar també, que 7 de les més de 80 conferències que es realitzen dins el marc del 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona, formen part alhora de les activitats que organitza l’Associació Intercol·legial en el marc del Congrés de les professions (www.congresdelesprofessions.cat) que s’està realitzant des del 30 de maig i que finalitzarà el 4 de juliol.

El Congrés de l’Advocacia de Barcelona és una acció que s’emmarca en el compromís constant de l’ICAB per oferir la millor i més eficaç formació, tant continuada com de reciclatge, als seus col·legiats/des.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

“Corrupció i delictes econòmics”, conferència inaugural del 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Dia:

Dijous 22 de 10 a 19.30h
Inauguració, dijous 22 a les 10h. Conferència inaugural a les 10.15h
Divendres 23 de juny, de 10.30 a 14h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
Mallorca 283. Inauguració i conferència inaugural a la 8a planta

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat