Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: La Biblioteca de l’ICAB s’avança al Sant Jordi organitzant una fira de llibres el divendres 21 d’abril

19/04/2017
En el marc d’aquesta fira es posarà a la venda l’obra que recopila els millors contes de la XVIII edició del Concurs Contes d’Advocats, que organitza l’ICAB
NOTA DE PREMSA: La Biblioteca de l’ICAB s’avança al Sant Jordi organitzant una fira de llibres el divendres 21 d’abril

Barcelona, 19 d’abril de 2017. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) s’avança a Sant Jordi i organitza diferents activitats el divendres 21 d’abril per commemorar aquesta festivitat. 

Un any més, la Biblioteca realitza, de 10 a 18h, la Fira del Llibre on les principals editorials jurídiques obsequiaran als col•legiats/des amb obres d’aquest d’àmbit. Enguany han confirmat la seva participació a la Fira de l’ICAB: Economist&Jurist, Iustel, Lefebvre-El Derecho, Sepin,Thomson Reuters,  Tirant lo blanch,Vlex i Wolters Kluver.

En el marc d’aquesta fira, ubicada a l’avantsala de la Biblioteca, es posarà a la venda l’obra que recopila els millors contes de la XVIII edició del Concurs “Contes d’Advocats” i també es vendrà marxandatge de la Biblioteca, com són els cartells del gran atles Blaviana (s. XVII), que es custodia a l’ICAB,  punts de llibre bibliòfils i sota demanda, ex-libris amb la inicial escollida entre les caplletres ornamentades que hi ha en el fons antic de la Biblioteca.   

Com marca la tradició, l’ICAB regalarà roses als col·legiats/des que vinguin a celebrar el Sant Jordi al Col·legi. Aquestes roses han estat comprades a la Fundació “Soñar Despierto”, que treballa per integrar infants i joves de centres d'acollida i residencials, procedents de famílies desestructurades, a través d'un projecte socioeducatiu. Una acció de responsabilitat social corporativa que el Col·legi realitza per la seva funció de compromís amb la societat.

A més, la Biblioteca farà visites guiades per als col·legiats/des a les 12 i 13 hores per tal que els col·legiats i col·legiades puguin veure les millores realitzades després de les obres de remodelació que s’han fet a la Biblioteca i alhora conèixer els seus “interiors”, que amaguen sales antigues plenes de llum i colors que no estan obertes habitualment al públic. 

El dilluns 24 d’abril, es lliuraran els premis dels dos concursos literaris que ha organitzat l’ICAB, el concurs de contes d’advocats i el concurs de redacció infantil dirigit als fills dels col•legiats i col•legiades i treballadors d’aquesta Corporació.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat