Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: El president Puigdemont es reunirà demà amb la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, liderada per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

05/10/2017
El president del Govern català, Carles Puigdemont, es reunirà demà divendres, a les 18 hores, al Palau de la Generalitat, amb els membres de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, liderada per Mª Eugènia Gay, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), i formada per representants sindicals, patronals, universitats i altres col·legis professionals amb la finalitat d’aconseguir una sortida pactada a la situació política de Catalunya.
CONVOCATÒRIA: El president Puigdemont es reunirà demà amb la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, liderada per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

Barcelona, 5 d’octubre de 2017. La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, liderada per Mª Eugènia Gay, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), lliurarà al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, l’acord marc que les diferents institucions que conformen la Comissió van signar aquesta setmana, per intentar aixecar ponts de diàleg i entesa que permetin assolir una sortida consensuada al conflicte català, a través de la via de la mediació; per trobar una solució consensuada per les parts.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, M. Eugènia Gay, lidera la Comissió independent per a la mediació i el diàleg que compta entre els seus membres amb: el president de l’advocacia catalana, Carles McCragh; el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros; el secretari general de Comissions Obreres a Catalunya, Javier Pacheco; el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias; la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Margarita Arboix; el president de PIMEC, Josep González; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, Eduard Sagarra; el degà del Col·legi d’economistes de Catalunya, Joan B. Casas, entre d’altres.

Per tal de poder dur a terme la mediació, la Comissió considera imprescindible que les dues parts –Govern de Catalunya i Govern central– renunciïn a algun dels seus postulats.

En aquest sentit, la Comissió ha acordat com a punt de partida per poder iniciar la mediació el restabliment de les forces i cossos de seguretat de l’Estat a Catalunya a la situació anterior a les actuacions desplegades com a conseqüència de la Convocatòria de l’1-O i que s’ha d’excloure qualsevol solució unilateral que no tingui ampli consens democràtic.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

El president Puigdemont es reunirà demà amb la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, liderada per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona  (ICAB)

Dia:

Divendres, 6 d’octubre:

 • a les 18 h (mitjans gràfics per prendre unes primeres imatges de la trobada; mut)
 • A les 18.45 hores, declaracions a la premsa per part de la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay  (per a la resta de mitjans. També els gràfics)

Lloc:

Palau de la Generalitat de Catalunya (Plaça Sant Jaume)

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat