Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L'ICAB ha acollit aquest divendres el Ple ordinari del Consejo de la Abogacía española

19/05/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha acollit, aquest matí, el ple ordinari del Consejo de la Abogacía Espanyola (CGAE).
NOTA DE PREMSA: L'ICAB ha acollit aquest divendres el Ple ordinari del Consejo de la Abogacía española

Barcelona, ¿¿19 de maig de 2017.- En aquesta reunió, organitzada pel CGAE, han estat convocats els degans dels 83 Col·legis d'Advocats d'Espanya i ha estat presidida per la presidenta del Consejo, Victòria Ortega.

En el marc d'aquesta trobada s'han tractat temes d'interès per a l'advocacia, sobretot, la preocupació per la provincialització dels òrgans jurisdiccionals.

Després del ple, el president del Consell de l'Advocacia Catalana, Carles McCragh, ha lliurat la Medalla d'Or d'aquesta institució a l'anterior president del CGAE, Carlos Carnicer, en reconeixement a la constant defensa dels drets humans que ha exercit durant els 15 anys que ha estat al capdavant de l'Advocacia institucional, tant des de la presidència del CGAE com des de la seva Fundació.

El degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ¿¿Oriol Rusca, quan era president del Consell de l'Advocacia Catalana, va proposar a Carnicer per a aquest premi.

Oriol Rusca, també actual vicedegà del CGAE, va oferir celebrar el ple del Consejo de la
Abogacía Espanyola a Barcelona, ¿¿mesura que es va aprovar i de la qual se sent especialment "orgullós i satisfet".

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat