Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Èxit de participació a les més de 80 conferències organitzades per l’ICAB amb motiu del segon Congrés de l’Advocacia de Barcelona organitzat per l’ICAB

23/06/2017
Enguany s’han formalitzat més de 3.5OO inscripcions a les activitats de formació, que han estat totalment gratuïtes
NOTA DE PREMSA: Èxit de participació a les més de 80 conferències organitzades per l’ICAB amb motiu del segon Congrés de l’Advocacia de Barcelona organitzat per l’ICAB

Barcelona, 23 de juny de 2017.  El segon congrés de l’Advocacia de Barcelona ha finalitzat amb una alta assistència d’advocats i advocades a les més de 80 conferències de formació gratuïtes - sobre totes les branques del dret (civil, família, penal, fiscal i tributari, internacional, mercantil, laboral, administratiu, mediació, arbitratge i noves tecnologies)- que ha organitzat el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb motiu de la celebració del segon congrés de l’Advocacia. Concretament hi ha hagut més de 3.500 inscripcions a les activitats formatives que s’han fet celebrat a la seu de l’ICAB , els dies 22 i 23 de juny.

El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, destaca que “el Segon Congrés de l’Advocacia de Barcelona és una acció que s’emmarca en el compromís constant d’aquesta Corporació per oferir la millor i més eficaç formació, tant continuada com de reciclatge, per tal que els col·legiats disposin de les eines i les competències necessàries per defensar els drets des ciutadans” i afegeix: “El Col·legi ofereix durant dues jornades conferències sobre totes les branques del Dret, cuidant especialment la presència d’aquelles matèries que més presència tenen en el moment actual, i sense descuidar una eina imprescindible: el networking professional”.

Rusca també va inaugurar el congrés i va actuar com a moderador de la primera conferència, que va versar sobre “Corrupció i delictes econòmics. L’equilibri entre la presumpció d’innocència i el dret a la informació”. Aquesta la van impartir el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, Jorge Navarro i l’advocat Cristóbal Martell.

Els temes de les conferències ofertes són de plena actualitat i sobre totes les àrees del dret. Cal destacar temes com: “maternitat subrogada”, “la recuperació dels habitatges ocupats i la necessitat de reformar la LEC”; “el risc reputacional i les xarxes socials”; “El dret a l’oblit” o les “activitats judicials davant les hipoteques multidivisa”, per citar alguns exemples.  

Cal destacar que 7 de les més de 80 conferències impartides formen alhora part de les més de 100 sessions formatives que organitza l’Associació Intercol·legial en el marc del Congrés de les professions (www.congresdelesprofessions.cat) que s’està realitzant des del 30 de maig i que finalitzarà el 4 de juliol.

L’ICAB també vol destacar i felicitar als advocats, jutges, magistrats i professors universitaris experts en les diferents àrees del dret  que han impartit les conferències, així com l’alta participació d’advocats i advocades al 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona, ja que sense ells aquest Congrés aquest no ha hagués pogut ser de nou un èxit.

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat