Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Acte de presentació de l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d’expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d’Espanya

26/05/2017
El proper dilluns 29 de maig tindrà lloc al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) l’acte de presentació de l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d’expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d’Espanya.
CONVOCATÒRIA: Acte de presentació de l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d’expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d’Espanya

Barcelona, 26 de maig de 2017. El proper dilluns 29 de maig tindrà lloc al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) l’acte de presentació de l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d’expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d’Espanya.

 

18.30 hores: atenció als mitjans de comunicació per part del síndic de greuges, Rafael Ribó, i del degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca.

 

 19.00 hores: presentació de l'informe a càrrec del síndic de greuges i el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

També hi intervindran:

 • Eva Labarta, advocada
 • Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal a la Universitat de Barcelona
 • Joan Vintró, catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona

 

Moderadora: Milagros Pérez Oliva, periodista


Us agrairem que ens confirmeu l'assistència al tel. 935 538 453 o al correu premsa@sindic.cat

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Acte de presentació de l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d’expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d’Espanya

Dia:

Dimecres 29 de maig de 2017.
Atenció als mitjans, a les 18.30h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona- Palauet Casades.
Mallorca 283 (Sala de recepcions)

 

 

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat