Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

AGENDA: El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona obre la seva seu i les seves portes a la ciutadania el dissabte 21 d’octubre, tot mostrant el Palauet Casades i la remodelació de la Biblioteca

18/10/2017
Aquesta activitat s’emmarca dins la celebració de la iniciativa ‘48h Open House Barcelona’, una cita imprescindible per als amants de l'arquitectura.
AGENDA: El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona obre la seva seu i les seves portes a la ciutadania el dissabte 21 d’octubre, tot mostrant el Palauet Casades i la remodelació de la Biblioteca

Barcelona, 18 d’octubre de 2017. El Palauet Casades, seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) des de 1922, obre el proper dissabte, 21 d’octubre, les seves portes a la ciutadania per tal que pugui conèixer aquest espai arquitectònic emblemàtic i eclèctic de finals del segle XIX, situat al cor de l’Eixample barceloní. Les visites es faran en grups reduïts (20 persones), per ordre d’arribada i durant l’horari de 15 a 18.30 (entrada últim grup).

El Palauet Casades és un palauet eclèctic de planta rectangular que s'organitza al voltant d’un pati central, cobert per una claraboia i format per columnes de marbre multicolors. 

L’ampliació de l’edifici al carrer Roger de Llúria replica la façana original i relliga el conjunt amb una façana aixamfranada, lleugerament enretirada de la línia del carrer, que esdevé l’entrada principal. Està presidida, al coronament, per quatre escultures de cos sencer. El seu interior alberga la Biblioteca, que és una de les biblioteques jurídiques privades més importants d’Europa, recentment remodelada.

Per a més informació podeu consultar el web http://www.48hopenhousebarcelona.org/

Entrada gratuïta

AGENDA

Acte:

El Palauet Casades, seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona,  obre les seves portes a la ciutadania el dissabte 21 d’octubre

Dia:

Dissabte, 21 d’octubre de 2017, de 15 a 18.30 hores

Lloc:

Palauet Casades - Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca 283). Entrada pel xamfrà

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat