Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Acte de constitució de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

04/10/2017
Profundament consternats encara pels fets esdevinguts el proppassat 1 d’octubre, des del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona es veu amb la responsabilitat d’impulsar la constitució de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació que intenti conciliar i mediar en el conflicte català
CONVOCATÒRIA: Acte de constitució de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

L’acte de constitució de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació que intenti conciliar i mediar en el conflicte català tindrà lloc avui dimecres 4 d’octubre, a les 12:30 hores, a la sala de recepcions del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, M. Eugènia Gay, liderarà la Comissió independent per a la mediació i el diàleg que comptarà entre els seus membres amb: el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh; el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros; el secretari general de Comissions Obreres a Catalunya, Javier Pacheco; el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias; la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Margarita Arboix; el president de PIMEC, Josep González; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, Eduard Sagarra; el degà del Col·legi d’economistes de Catalunya, Joan B. Casas, entre d’altres.

Des de les diferents institucions d’aquesta Comissió (integrada per col·legis professionals, el món acadèmic, sindical, patronal...) com a expressió de la societat civil, es vol intentar aixecar ponts de diàleg i entesa que permetin assolir una sortida consensuada al conflicte català, a través de la via de la mediació; per trobar una solució consensuada per les parts.

A la finalització de la primera reunió de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació es preveu disposar d’un acord marc que es sotmetrà als diferents partits polítics per a la seva signatura i poder superar així la conflictivitat que es viu actualment a Catalunya.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Acte de constitució de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg  i la conciliació al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

Dia:

Dimecres, 4 d’octubre:

a les 12.30h (mitjans gràfics per prendre unes primeres imatges de la trobada; mut)

A les 13’30 hores, declaracions a la premsa (per a la resta de mitjans. També els gràfics)

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283)
Pati de Columnes

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat