Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L'ICAB acull la presentació de l'Informe de l'Observatori d'Activitat de la Justícia, realitzat per la Fundació Wolters Kluwer

06/06/2017
L'acte comptarà amb l'assistència del ministre de Justícia, del degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, de la presidenta de la Fundació Wolters Kluwer i del director de l'Observatori d'Activitat de la Justícia
CONVOCATÒRIA: L'ICAB acull la presentació de l'Informe de l'Observatori d'Activitat de la Justícia, realitzat per la Fundació Wolters Kluwer

Barcelona, 7 de juny de 2017. El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) serà l'escenari on la Fundació Wolters Kluwer presentarà dijous, 8 de juny, a les 18h, l'informe de l'Observatori d'Activitat de la Justícia 2015.

L'acte comptarà amb l'assistència del ministre de Justícia, Rafael Catalá, del degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, de la presidenta de la Fundació Wolters Kluwer, Rosalina Díaz Valcárcel i del director de l'Observatori d'Activitat de la Justícia, Enrique López.

La Fundació Wolters Kluwer presenta per vuitè any consecutiu aquest informe amb els resultats i l'anàlisi dels 10 indicadors que mostren la situació i evolució de la justícia durant l'any 2015 i la comparen amb l'any anterior.

Els indicadors són: càrrega de treball dels òrgans judicials; jutges i magistrats necessaris en relació a la càrrega de treball; sentències dictades per jutjadors membres de la carrera judicial; confirmació de resolucions en apel·lació o suplicació; confirmació de resolucions en cassació; durada dels processos; compliment dels mòduls judicials de dedicació; execució de les resolucions judicials; cobertura de les càrregues de treball per a la planta judicial i comparador interanual de la durada dels procediments.

Per elaborar els indicadors d'aquest estudi s'han utilitzat les dades oficials del Consejo General del Poder Judicial si bé l'anàlisi i conclusions són fruit del treball realitzat per l'equip de l'Observatori de Activitat de la Justícia.

L'Observatori d'Activitat de la Justícia va ser el primer projecte posat en marxa per la Fundació Wolters Kluwer.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

L'ICAB acull la presentació de l'Informe de l'Observatori d'Activitat de la Justícia, realitzat per la Fundació Wolters Kluwer

Dia:

Dijous, 8 de juny de 2017, a les 18h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca, 283). 8a planta

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat