Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació organitza un acte a la Universitat de Barcelona (UB) buscant l’entesa entre les dues parts del conflicte català

13/10/2017
La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, formada per representants sindicals, patronals, universitats i altres col·legis professionals amb la finalitat d’aconseguir una sortida pactada a la situació política de Catalunya, presentarà dimarts 17 d’octubre, a les 12.00 hores, un acte amb l’objectiu de trobar les vies de diàleg i fugir de posicions extremes.
CONVOCATÒRIA: La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació organitza un acte a la Universitat de Barcelona (UB) buscant l’entesa entre les dues parts del conflicte català

Barcelona, 13 d’octubre de 2017. La Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació, organitzarà el pròxim dimarts una sessió on s’explicarà el seu posicionament davant del conflicte polític català.

Sota el lema ‘Busquem l’entesa a través del diàleg’, l’acte comptarà amb la participació de diferents persones que reflexionaran sobre les vies per assolir la mediació i conciliació, així com de totes les institucions adherides a la Comissió: l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, Comissions Obreres de Catalunya, PIMEC, la Unió General de Treballadors de Catalunya, la Universitat  Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

 

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Busquem l’entesa a través del diàleg, organitzat per la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació.

Dia / Hora:

Dimarts, 17 d’octubre de 2017 a les 12.00 hores

Lloc:

Universitat de Barcelona (Paranimf)

Gran Via de les Corts Catalanes, 585

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat