Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB ajuda a trobar feina en la 2a Fira de l’Ocupació, el 27 d’abril

12/04/2017
Per aconseguir aquest objectiu, es realitzaran diferents activitats als dos espais on es desenvoluparà la Fira, d’una banda, el Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca 281) i de l’altra, el Pati de Columnes (Mallorca 283). També, en el marc de la Fira, hi haurà un estand on els estudiants dels darrers cursos de Dret podran associar-se a l’ICAB amb unes condicions preferents. Si formalitzen aquesta condició durant la Fira, tindran el primer any del carnet d’associat gratuït i a més rebran com a obsequi un exemplar del nou Codi Civil de Catalunya editat per Tirant Lo Blanch.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB ajuda a trobar feina en la 2a Fira de l’Ocupació, el 27 d’abril

Barcelona, 12 d’abril de 2017. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) realitzarà la 2a Fira de l’Ocupació el proper dijous 27 d’abril, de 10 a 19h.  Es tracta d’una iniciativa amb la qual aquesta Corporació vol erigir-se com un punt de referència de cerca d’ocupació, trobada dels professionals del Dret - advocats/des, associats, i estudiants en general que cerquen la primera feina o volen fer un canvi professional, així com despatxos i altres entitats que cerquen candidats per a les vacants de l’àmbit jurídic. 

Què podran fer els assistents a la Fira de l’Ocupació? 
En el marc de la Fira de l’Ocupació, els candidats i candidates podran entrevistar-se amb els responsables de selecció de despatxos professionals o altres entitats; lliurar el seu currículum i presentar-lo a les ofertes de treball que més els interessin; rebre assessorament personal per elaborar els currículums i com enfocar una entrevista; accedir a la plataforma d’ofertes laborals de la Borsa de treball del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, així com des de l’àmbit d’emprendre assessorar-se per crear i/o consolidar el seu propi despatx.

Tallers

La Fira de l’Ocupació també, servirà per ensenyar habilitats que poden ajudar als professionals a posar en marxa el seu negoci i/o consolidar-lo o bé promocionar-se professionalment. En aquest sentit, es farà un taller sobre “L’exercici de l’advocacia mitjançant una societat professional” (d’11 a 11.45h) i dos tallers de LinkedIn: “Optimitza el teu perfil a LinkedIn per potenciar la teva marca personal” nivell mig (de 12 a 12.45h) i “Descobreix les pàgines d’empresa de LinkedIn per donar a conèixer el teu negoci, la teva marca i els teus productes” nivell avançat (de 13.15 a 14h). 

A la tarda, a les 16h, es farà una presentació del funcionament del Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP) i a continuació s’iniciaran els tallers sobre tendències innovadores en el sector jurídic amb l’objectiu de donar a conèixer experiències dins del món jurídic. Aquests tallers versaran sobre: “Com relacionar-se amb els clients a través de les apps i plataformes digitals”(16.30h), “Cooperant per transformar el dret i la professió” (17.15h) i “Estratègies innovadores en serveis jurídics preventius i noves formes de pagament dels clients” (18h). Tota la programació de la 2a Fira de l’Ocupació està a www.icab.cat

Despatxos i empreses participants

Els despatxos professionals participants en la 2a Fira de l’Ocupació podran cercar el candidat/a o perfil jurídic que necessitin a través d’aquesta iniciativa. 

Enguany estaran presents a la Fira: BAKER & MCKENZIE BARCELONA, CAIXABANK, CUATRECASAS GONÇALVES PEREIRA, DASS Abogados & Rechtsanwälte, DELOITTE, GARRIGUES, GRANT THORNTON Asesores, HAYS RECRUITING EXPERTS WORLDWIDE, ITERLEGIS, MANUBENS Abogados, MATCH headhunting, MONEREO MEYER MARINEL•LO, NATIONALE-NEDERLANDEN, NET CRAMAN Abogados, PEREZ LLORCA, RAMON Y CAJAL Abogados, RANDSTAD, ROCA JUNYENT, ROUSAUD COSTAS DURAN, URIA MENÉNDEZ.


 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat