Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Convocatòria d’eleccions al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

17/05/2017
Les eleccions tindran lloc el dimecres, 28 de juny. Es podrà votar a la seu de l’ICAB (Mallorca 283) de 9 a 21h. També es podrà a la Ciutat de la Justícia (Edifici P), de 9 a 14h, i a les delegacions de la Corporació de 9 a 14h. Com a novetat, durant dos dies, el 26 i 27 de juny, es podrà emetre vot presencial anticipat a la seu de l’ICAB (Mallorca 283) de 13 a 20h. Per primer cop, les eleccions serviran per renovar tota la Junta de Govern, és a dir, el càrrec de degà/na, vicedegà/na, secretari/a i tretze diputats/des.
NOTA DE PREMSA: Convocatòria d’eleccions al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Barcelona, 17 de maig de 2017. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha convocat eleccions per al dimecres 28 de juny amb l’objectiu de renovar, per primer cop, la totalitat de la seva Junta de Govern, formada pels càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/a i tretze diputats/des. El mandat per a cadascun dels càrrecs és de 4 anys. 

Votacions
Més de 24.000 col·legiats/des estan convocats a les urnes. Durant la jornada electoral del 28 de juny, els electors podran emetre el seu vot de forma presencial a la seu del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283) entre les 9 h i les 21 h. 

El 28 de juny es podrà votar també a la Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes 111, edifici P, 1a planta) i a la seu de totes les Delegacions de l’ICAB (Arenys de Mar, Badalona, Berga, L’Hospitalet de Llobregat, Gavà, Igualada, Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca de Penedès, Vilanova i la Geltrú), en l’horari de 9 h a 14 h. 

Com a novetat, serà possible emetre el vot presencial de manera anticipada durant dos dies, el 26 i 27 de juny, a la seu central del Col•legi (Mallorca 283, Barcelona), entre les 13 i les 20 h. 

També es podrà votar per correu.

Candidatures
Poden ser persones candidates totes les persones col•legiades exercents amb domicili professional dins de l’àmbit territorial de l’ICAB que, en el moment de ser proclamades candidates, reuneixin els requisits següents:
a) Estar al corrent de les obligacions col·legials.
b) Acreditar una antiguitat mínima i sense interrupció com a persones col•legiades exercents a l’Il•lustre Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, amb un domicili professional en la demarcació col•legial, de tres anys per al càrrec de diputat o diputada, de cinc anys per al càrrec de secretari o secretària i de deu anys per als càrrecs de degà o degana i de vicedegà o vicedegana. Els anys d’antiguitat han de ser immediatament anteriors a la data de la seva proclamació com a persones candidates.
c) No estar inhabilitades.

Presentació de les candidatures
Les candidatures s’han de presentar al Registre del Col•legi (Mallorca, 283, planta baixa, Barcelona) i el termini per fer-ho va des de l’endemà del dia de la convocatòria fins a les 24 h del 7 de juny de 2017. 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat