Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

La Comissió independent per al Diàleg, la Mediació i la Conciliació

09/10/2017
Que va ser constituïda el 4 d’octubre de 2017 per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, Comissions Obreres de Catalunya, PIMEC, la Unió General de Treballadors de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, d’acord amb la petició que va adreçar al Govern de l’Estat, al Govern de la Generalitat i a tots els grups parlamentaris, a la qual s’han adherit més de 150 entitats, així com persones a títol individual,
La Comissió independent per al Diàleg, la Mediació i la Conciliació

Informa que s’han dut a terme reunions i gestions amb totes les parts implicades per tal que s’obri un diàleg, sense que s’hagi obtingut cap compromís concret en aquest sentit, fins al dia d’avui.

Demana novament que es segueixen buscant les bases que condueixin a un diàleg serè i reflexiu que porti a gestionar aquest conflicte en l’àmbit de la mediació i la conciliació amb la major celeritat possible.

En conseqüència, insta les parts a què no prenguin cap decisió immediata sobre el model polític organitzatiu de Catalunya, i manifesta la seva voluntat de continuar ajudant a cercar vies de diàleg i solució conciliadora.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat