Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: La Diputació de Barcelona ofereix assessorament personalitzat en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs

04/07/2017
El conveni preveu el desplaçament d’un advocat/da a les dependències dels Serveis Públics de Consum de les comarques de Barcelona que, prèvia visita concertada, atendrà de forma individualitzada les consultes dels consumidors. A més, el consumidor també rebrà atenció personalitzada en relació a la justícia gratuïta si decideix acudir a la via judicial.
CONVOCATÒRIA: La Diputació de Barcelona ofereix assessorament personalitzat en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs

Barcelona, 4 de juliol de 2017. La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i el degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, presentaran demà dimecres, 5 de juliol, el conveni de col·laboració entre les dues institucions per donar resposta a les consultes dels consumidors en relació a les clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris.

 

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

La Diputació de Barcelona ofereix assessorament personalitzat en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs

Dia:

Dimecres, 5 de juliol de 2017, a les 13h

Lloc:

Diputació de Barcelona. Edifici Can Serra.
Rambla de Catalunya, 126. Barcelona

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat