Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

Comunicat de la Degana

24/02/2018
En relació als fets ocorreguts en el marc dels actes en commemoració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, com a Degana, i en nom de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, vull manifestar:
Comunicat de la Degana

El Col·legi és la casa de tota l’advocacia i seu de concòrdia i diàleg celebrant-se anualment, des de 1886, un homenatge als companys i companyes que han exercit 50 i 75 anys fent possible el dret a la tutela judicial efectiva a través del dret de defensa.

La invitació a les institucions és per tal que puguin participar d’aquest homenatge i com a expressió de la importància que té la nostra professió a la societat.

Aquesta participació es dóna respectant de manera total i absoluta la llibertat d’expressió sense més límits que guardar els temps atorgats per permetre que la sessió es desenvolupi amb normalitat i el respecte degut a tots els assistents. Aquesta va ser la meva intenció en totes les meves intervencions durant l’acte.

Retornem, si us plau, el protagonisme als companys que celebraven el seu aniversari i recordem aquests actes com el que han estat, un espai de companyonia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat