Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana anuncien propostes a la reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) per garantir el dret a un habitatge digne

20/06/2018
El secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, Jesús Sánchez, explicarà les propostes que s’han elaborat perquè siguin incorporades en les preposicions de Llei de reforma de la LAU que es troba en tràmit al Congrés dels Diputats.
CONVOCATÒRIA: El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana anuncien propostes a la reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) per garantir el dret a un habitatge digne

Barcelona, ¿¿20 de juny  de  2018. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Consell de l’Advocacia Catalana presentaran, demà dijous, 21 de juny a les 11:30 hores, una sèrie de mesures per garantir el dret a l’habitatge arrendat.

Destaca la proposta dels contractes de lloguer de fins a 6 anys i la pròrroga de fins a 4, la supressió de l’exigència d’inscripció al registre de la propietat com a requisit per garantir la durada mínima en cas de transmissió d’habitatge a un tercer, així com la necessitat de modificar la regulació fiscal del lloguer, entre d’altres.

El secretari de la Junta de govern de l’ICAB, Jesús Sánchez, explicarà aquestes i altres propostes en la roda de premsa que tindrà lloc a la Sala de Recepcions de l’ICAB, amb la presència dels diputats de l’ICAB, Cristina Vallejo i Alejandro-Fuentes-lojo, i amb la participació del coordinador de la Comissió de Normativa, Isidor García.

 

Es prega confirmació d’assistència a: comunicacio@icab.cat

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Presentació de la Reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU)

Dia:

Dijous, 21 de juny de 2018 a les 11.30 h.

Lloc:

Sala de Recepcions de l’ICAB (Mallorca, 283)

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat