Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Esmorzar-roda de premsa amb motiu del primer any de mandat de la Junta de Govern de l’ICAB

18/07/2018
La degana, Mª Eugènia Gay, el vicedegà del Col·legi, Jordi Pina, i el secretari de la Corporació, Jesús Sánchez, faran balanç d’aquests 12 mesos al capdavant del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
CONVOCATÒRIA: Esmorzar-roda de premsa amb motiu del primer any de mandat de la Junta de Govern de l’ICAB

Barcelona, 18 de juliol de 2018. Durant un esmorzar-roda de premsa a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), la degana, Mª Eugènia Gay, el vicedegà de l’ICAB, Jordi Pina, i el secretari, Jesús Sánchez, valoraran el primer any de mandat de la Junta de Govern.

El balanç se centrarà en els punts estratègics que ja s’han complert del seu programa electoral, com són: la implantació del Pla d’Igualtat; la creació de la Comissió Transformació Digital; la potenciació de la Formació de qualitat amb la celebració de diferents congressos especialitzats (Dret Immobiliari, Dret Digital, Dret dels Animals, Responsabilitat Civil, 1st Women Business & Justice...); l’enfortiment de les Relacions Internacionals; la participació del Col·legi en Iniciatives Parlamentàries i una major projecció de la Corporació dins la societat civil i els mitjans de comunicació.

També es recordarà que en els darrers 12 mesos s’ha potenciat la funció social del Col·legi gràcies a la creació de la Comissió per al diàleg, la conciliació i la mediació; s’han millorat les condicions de la Pòlissa de Responsabilitat Civil; s’han baixat les quotes col·legials; s’ha fomentat la participació de les persones col·legiades amb la creació dins del Col·legi de noves Seccions, Comissions i Grups de Treball; s’ha aplicat el Codi Ètic i s’han implementat millores per guanyar transparència en la gestió de la Junta de Govern.

L’esmorzar-roda de premsa tindrà lloc el dilluns 23 de juliol, a les 11h, a la Sala de Recepcions de l’ICAB (Mallorca, 283).

Per raons organitzatives, és totalment imprescindible que confirmeu la vostra assistència per e-mail a premsa@icab.cat abans del divendres 20  de juliol a les 14h.  

 

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Esmorzar-Roda de Premsa amb motiu del primer any de mandat de la Junta de Govern de l’ICAB

Dia / Hora:

Dilluns 23 de juliol de 2018, a les 11h

Lloc:

Seu Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Sala de Recepcions del Palauet Casades

Carrer Mallorca, 283. Barcelona

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat