Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB lliura a ‘La Marató de TV3’ prop de 1.000 euros, amb la col·laboració de l’Escola Pia de Sarrià i Xaloc de l’Hospitalet de Llobregat

18/12/2016
Aquests diners han estat recaptats a través de les diferents activitats organitzades pel Col•legi de l’Advocacia de Barcelona, que s’han celebrat avui i també el passat 25 de novembre
NOTA DE PREMSA: L’ICAB lliura a ‘La Marató de TV3’ prop de 1.000 euros, amb la col·laboració de l’Escola Pia de Sarrià i Xaloc de l’Hospitalet de Llobregat

Per segon any consecutiu l’ICAB col·labora amb “La Marató de Tv3”

Barcelona 18/12/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) lliurarà prop de 1.000 euros a ‘La Marató de TV3’, una iniciativa solidària que enguany està destinada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L’ICAB s’ha sumat per segon any consecutiu a “La Marató” i ho ha fet organitzant tres activitats que han comptat amb la participació de l’equip de futbol de l’ICAB –format per advocats- i de la Coral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, on hi participen advocats i advocades i també treballadors d’aquesta Corporació. L’ICAB també vol agrair la col·laboració dels centres educatius Escola Pia de Sarrià i Xaloc de L’Hospitalet de Llobregat, per tal de dur a terme aquests actes solidaris.

Activitats per a La Marató
Avui, a les 10h, s’ha disputat a l’Escola Pia de Sarrià un partit de futbol entre l’equip de futbol del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i pares d’alumnes d’aquesta escola. També a l’Escola Pia, però una hora més tard, a les 11h, la Coral de l’ICAB ha ofert un concert amb el millor del seu repertori.

A través d’aquestes dues activitats juntament amb el que es va recollir el passat 25 de novembre, dia en què es va realitzar el partit de futbol solidari entre l’equip de periodistes de TV3, l’equip de futbol de l’ICAB i l’equip de pares, professors i alumnes de l’Escola Xaloc de L’Hospitalet de Llobregat sumen un total de prop de 1.000 euros en benefici de la Marató de TV3.

L’ICAB aposta per la solidaritat
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona participa i destina fons a diferents activitats solidàries. Així per exemple, cada any dóna el 0,7 del seu pressupost a projectes de caire jurídic que es realitzen en països empobrits o en vies de desenvolupament i ofereix ajuda als advocats que es troben en una situació difícil, ja sigui per malaltia o com a conseqüència de la crisi econòmica. L’ICAB té un conveni amb l’ICO arran del qual advocats voluntaris (servei pro bono) ofereixen assessorament jurídic gratuït als malalts oncològics i als seus familiars. Aquesta Corporació també participa en les campanyes de recollida de menjar per al Banc d’Aliments, de joguines per Nadal i de donació de sang de la Creu Roja. També organitza el Mercat Solidari dins les festes commemoratives del seu patró,  Sant Raimon de Penyafort, compra caramels softfruit de la Fundació ‘Càncer y Vida’, i facilita la difusió de campanyes solidàries i iniciatives que realitzen diferents ONG a través de la revista Món Jurídic, la seva pàgina web (www.icab.cat) i xarxes socials.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat