Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Mentoring, iniciativa de l’ICAB per respondre els dubtes jurídics dels advocats que s’inicien en la professió

28/09/2016
Aquesta activitat compta amb el suport del Grup de l’Advocacia Jove (GAJ).
NOTA DE PREMSA: Mentoring, iniciativa de l’ICAB per respondre els dubtes jurídics dels advocats que s’inicien en la professió

Barcelona 28/9/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa el Mentoring, es tracta d’una iniciativa amb la qual es prestarà recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de la professió donant resposta als dubtes, necessitats o inquietuds que sorgeixen en el dia a dia al despatx sobre dret Laboral, Civil, Família, Penal, Administratiu i Mercantil-Concurs.

Com funciona el Mentoring?

Consisteix en un treball de cooperació col•lectiva, que es porta a terme mitjançant reunions de petits grups de persones, supervisades i coordinades per un advocat/da mentor/a. Els usuaris plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.
En aquesta edició el Mentoring té una durada de vuit mesos, d’octubre 2016 a maig 2017. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, de dilluns a dijous mensualment, en horari de 14h a 16h. 
A través del Mentoring es pretén proporcionar, a més, un sistema de networking, posant en contacte advocats i advocades de diferents generacions amb necessitats i problemàtiques diferents.

L’ICAB treballa per posar a l’abast de l’advocacia les eines que permeten als advocats/des desenvolupar el seu treball amb garantia de qualitat i servei vers els ciutadans. 

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat