Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L’ICAB acull un Mercat Solidari per recaptar fons per a projectes socials

10/02/2017
Serà el dilluns 13 de febrer, de 10 a 20h, al Pati de Columnes de Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283).
CONVOCATÒRIA: L’ICAB acull un Mercat Solidari per recaptar fons per a projectes socials

El decano del Colegio de la Abogacía de Barcelona inaugurará, a las 11h, la V edición del Mercado Solidario

El Mercat comptarà amb estands d’entitats i ONG que vendran productes per recaptar fons per als seus projectes en favor de la infància, gent gran, malalts, refugiats, etc.

Barcelona, 10 de febrer de 2017. El Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) es transformarà el proper 13 de febrer, de 10 a 20h, en un mercat solidari.

A través d’aquesta iniciativa solidària del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, 15 entitats i ONG disposaran d’un estand des del qual podran donar a conèixer tant a l’advocacia com als ciutadans els projectes que duen a terme i alhora recaptar fons a través de la venda de diferents productes de marxandatge.

El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, inaugurarà, a les 11h, la V edició del Mercat Solidari. Aquesta activitat solidària s’emmarca dins els actes commemoratius de Sant Raimon de Penyafort, patró de l’advocacia barcelonina.

Al mercat hi participen entitats d’ajuda a la infància, a la gent gran i als refugiats. També, n’hi ha que treballen per buscar fons per a estudis de diferents malalties, d’altres que treballen per facilitar gratuïtament un equip bàsic de roba i productes d'higiene per als tres primers mesos del nadó i per a la mare en el part, en casos de famílies amb pocs recursos; D’altres que  per tenen projectes dirigits a persones incapacitades que estan afectades per un trastorn mental, disminucions psíquiques o malalties associades a l'envelliment, entre altres.

Entre aquestes entitats, cal destacar la Fundació Degà Ignasi de Gispert, de la qual el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és un dels seus patrons fundadors, i que donarà a conèixer la tasca de suport a advocats/des que bé per malaltia o altres circumstàncies requereixen d’ajuda en diferents àmbits.

Les ONG participants enguany són: Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral; Fundación Juan Bonal; Associació Marc Palmes-Nens de Katana; Associació Projecte Nana; Fundació Sant Pere Claver; Associació Pro-Activa Open Arms; Creu Roja; Fundació Aldees Infantils SOS Catalunya; Asociación de la Enfermedad Dent - (ASDENT); Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH); ONG Gesta Africa; Fundació Amics de la Gent Gran; Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibriomiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF); Fundació Degà Ignasi de Gispert; Organización Humanitaria Care Highway International

Precisament per ajudar a incentivar les ventes, l’ICAB sortejarà 3 xecs regal per realitzar compres al centre comercial l’Illa Diagonal entre totes les persones que hagin adquirit algun producte, ja que a totes elles se’ls lliurarà un número per participar en aquesta rifa. 

A més, també el dilluns 13 de gener, a les 18h, els ciutadans que vinguin a l’ICAB podran participar en la visita guiada a la Biblioteca de l’ICAB, que ha estat recentment remodelada, i és considerada una de les biblioteques jurídiques privades més importants d’Europa.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

L’ICAB acull un Mercat Solidari per recaptar fons per a projectes socials

Dia:

Dilluns, 13 febrer, de 10 a 20h
11h. Inauguració i atenció als mitjans de comunicació

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Pati de Columnes (Mallorca 283).

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat