Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Departament Internacional ICAB

NOTA DE PREMSA: L’ICAB promou el networking amb despatxos d’advocats de Lió

06/10/2016
L’ICAB treballa per fomentar la internacionalització dels advocats i advocades així com perquè puguin establir contactes que els permetin dur a terme sinergies. Per aquest motiu, a més d’aquesta acció amb el Col·legi d’Advocats de Lió, està organitzant una nova edició de la Fira internacional de l’Advocacia, que té com a objectiu promoure el networking de l’advocacia de Barcelona amb advocats d’arreu del món.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB promou el networking amb despatxos d’advocats de Lió

Barcelona 6/10/2016. Una delegació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha visitat l’Ordre des Avocats au Barreau de Lyon.

L’objectiu d’aquesta trobada de dos dies, 5 i 6 d’octubre, és la promoció de la projecció internacional de l’ICAB i molt especialment dels seus advocats. El programa inclou reunions enfocades a donar el màxim d’eines als participants per  ajudar a la internacionalització dels despatxos d’advocats. 

Aquest matí ha tingut lloc una recepció de benvinguda al Col·legi d’Advocats de Lió i visites a diferents despatxos d’advocats d’aquesta ciutat amb l’objectiu de promoure el networking. 

 

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Internacional
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Dilluns a dijous: 9h a 18h / Divendres: 9h a 15h T. 93 601 12 12 - EXT. 5026 F. 93 487 94 18 E. internacional@icab.cat E. formaciointernacional@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat