Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

AGENDA: Concert de Jazz al Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

27/03/2017
Anirà a càrrec del duet format per Lluís Capdevila i Petros Klampanis (piano i contrabaix) i servirà per presentar l’àlbum Diàspora
AGENDA: Concert de Jazz al Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Serà el dimarts 28 de març a les 20.30h.

Barcelona, 27 de març. El dimarts 28 de març, a les 20.30 hores, el Pati de Columnes del Palauet Casades, seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, acollirà un concert de jazz a càrrec del duet format per Lluís Capdevila i Petros Klampanis (piano i contrabaix.

Aquest acte servirà per presentar l’àlbum ‘Diàspora’, que inclou composicions originals inspirades en les vivències a la capital del jazz i  en temes populars d’aquest gènere. El concert durarà una hora i quart i durant la pausa cafè se servirà una copa de cava acompanyada d’un petit còctel. El New York City Jazz Record, magazine de referència en el món del jazz a la ciutat de Nova York li ha atribuït una crítica excel·lent.

Amb caràcter previ al concert, a les 20h, els assistents podran gaudir d’una visita guiada a la Biblioteca de l’ICAB, reoberta el passat 8 de febrer, després d’un procés de restauració.

Per assistir al concert  de jazz s’ha d’adquirir l’entrada prèviament i de forma presencial al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, al carrer Mallorca 283 (5a planta), en horari de 9 a 17h. El preu de l’entrada és de 25 euros per a col·legiats ICAB i 40 euros per a no col·legiats.

 

 

AGENDA

Acte:

Concert de Jazz al Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Dia:

Dimarts, 28 de març, de 2017 a les 20.30h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca 283) Pati de Columnes

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat