Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: analitza sobre quina atenció específica es pot oferir a les víctimes de tràfic de persones

16/11/2016
Serà en el marc del II Congrés del Torn d’Ofici que es realitzarà demà dijous, 17 de novembre, i el divendres 18 de novembre a la seu del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona
NOTA DE PREMSA: analitza sobre quina atenció específica es pot oferir a les víctimes de tràfic de persones

Barcelona 16/11/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza per als dies 17 i 18 de novembre la II edició del Congrés del Torn d’Ofici.

Sota el lema “Present i futur del Torn d'Ofici: garantia per a la ciutadania”, l’ICAB -a través de la Comissió del Torn d’Ofici- vol posar en comú informacions, experiències, idees i reptes de futur en relació al Torn d’Ofici. Per això el Congrés es constitueix com un espai per a la reflexió conjunta i per generar propostes que  permetin a l’advocacia continuar assolint fites d’èxit en la prestació d’un servei que ha evidenciat la seva importància en la defensa de les necessitats jurídiques de la ciutadania. 
 

Inauguració del Congrés

Inaugurarà la II edició del Congrés del Torn d’Ofici el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, el director General de Relacions amb l’Administració de Justícia del Ministeri, Ricardo Conde i la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Patrícia Gomà.

El Congrés s’estructura en diferents càpsules o ponències i cinc blocs informatius. La primera ponència es titula “El racó del Síndic: atenció a les víctimes”, i servirà per analitzar les víctimes de tràfic d'éssers humans.  Tot seguit s’iniciarà el primer bloc, que servirà per fer una “mirada internacional” i exposar els diferents sistemes d'ajuda legal. A continuació tindrà lloc la càpsula informativa per donar a conèixer una experiència d’Estrangeria al Torn dels Menors no acompanyats (MENA).

Podeu consultar el programa a través del web del Congrés

CONVOCATÒRIA

Acte

L’ICAB analitza sobre quina atenció específica es pot oferir a les víctimes de tràfic de persones

Dia i hora

Dijous 17 de novembre. Inauguració a les 16h

Lloc

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Centre de Formació (Mallorca 281)

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació
Departament de Comunicació del Col·legi d’Advocats de Barcelona
Clara Llensa (661171111) // Roser Ripoll (650347845)
Tel. 93 496 18 80 / Ext. 5065/5071
premsa@icab.es