Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

AGENDA: Advocats i advocades de l’ICAB interpreten l’obra “Tot és comèdia!”

08/02/2017
Aquesta obra es realitza els dies 10 i 11 de febrer, a les 21h, a la Sala d’Actes de la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283)
AGENDA: Advocats i advocades de l’ICAB interpreten l’obra “Tot és comèdia!”

Aquest acte forma part dels actes commemoratius que organitza el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb motiu del seu patró, Sant Raimon de Penyafort

Barcelona, 8 de gener de 2017. La companyia estable de teatre del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, formada per advocats i advocades, interpretarà els dies 10 i 11 de febrer, a les 21h, l’obra “Tot és comèdia!”

L’obra es representarà a la sala d’actes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283). El preu de l’entrada és de 6,05. L’entrada es pot adquirir a través del web www.santraimon.cat

A “Tot és comèdia!” es mostra com ha evolucionat el gènere còmic des de les seves primeres aparicions teatrals fins a l’actualitat. Serà un viatge per 10 escenes significatives que ens mostraran de quina manera s’ha fet riure als espectadors època rere època. Començant per Aristòfanes i passant per Shakespeare, Lorca, Molière, Ionesco, Dagoll Dagom o La Cubana.

L’obra, interpretada per 28 actors, està dirigida per Enric Cambray. Les adjuntes a direcció són Júlia Bonjoch i Queralt Casasayas.

 

AGENDA

Acte:

Advocats i advocades de l’ICAB interpreten l’obra “Tot és comèdia!”
 

Dia:

Divendres ,10 de febrer, a les 21h
Dissabte, 11 de febrer, a les 21h
L’entrada es pot adquirir a través del web www.santraimon.cat

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283).
Entrada pel xamfrà.


 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat