Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB i Col·legis d’Advocats catalans col·laboraran amb la UAB en el projecte pilot d’avaluació de vacunes anticonceptives en senglars

18/11/2016
L’ICAB i els Col·legis d’Advocats catalans que compten amb Comissions de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA) firmaran el proper dilluns 21 de novembre un conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per donar suport al projecte d’una prova pilot per avaluar l’efectivitat de vacunes anticonceptives en senglars urbans i periurbans.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB i Col·legis d’Advocats catalans col·laboraran amb la UAB en el projecte pilot d’avaluació de vacunes anticonceptives en senglars

La signatura de l’acord tindrà lloc a les 17:00 hores a la seu del Consell de l’Advocacia Catalana, i anirà a càrrec del director del Departament de Sanitat i d’Anatomia Animals de la Facultat de Veterinària de la UAB, Manel López Béjar, i dels degans dels 9 Il·lustres Col·legis d’Advocats (ICA) catalans que disposen de CPDA: Oriol Rusca (ICA Barcelona), Carles McCragh (ICA Girona), Manel Albiac (ICA Tarragona), Ignasi Puig (ICA Terrassa), Juan Antonio García Cazorla (ICA Sabadell), Josep Medina (ICA Granollers), Julio Naveira (ICA Mataró), Encarna Orduna (ICA Reus) i Abel Pié (ICA Manresa). 

Mitja hora abans de la signatura del conveni, a les 16:30, convoquem als mitjans a una Roda de Premsa amb el president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’ICAB, Oriol Rusca i el director del Departament de Sanitat i d’Anatomia Animals de la Facultat de Veterinària de la UAB, Manel López Béjar i responsable del projecte, per explicar l’objectiu d’aquest conveni.  

 

CONVOCATÒRIA

Acte

Signatura conveni col·laboració entre la UAB, l’ICAB i els ICA’s amb CPDA

Dia i hora

Dilluns, 21/11/2016 a les 16:30h

Lloc

Consell de l’Advocacia Catalana
Roger de Llúria, 113, 2ª pis  (Barcelona)

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat