Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Nota de Premsa Intercol·legial

NOTA DE PREMSA INTERCOL·LEGIAL: Unión Interprofesional de la Comunidad de Madrid i l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya subscriuen un conveni de col·laboració

14/12/2016
Gràcies a aquest acord s'analitzaran les possibles vies de col·laboració entre ambdues Associacions de Col·legis Professionals.
NOTA DE PREMSA INTERCOL·LEGIAL: Unión Interprofesional de la Comunidad de Madrid i l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya subscriuen un conveni de col·laboració

14 de desembre de 2016.- La presidenta d'Unión Interprofesional de la Comunidad de Madrid (UICM), Sonia Gumpert, i el president de l'Associació Intercol3legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Oriol Rusca, han subscrit avui un acord amb l’objectiu de establir una col·laboració mútua com a fòrum compartit de cooperació i de reflexió dels Col·legis Professionals i de les professions que representen.

Mitjançant aquesta col·laboració es pretén connectar les diverses i valuoses aportacions de les dues associacions, posant en comú els seus coneixements i propostes, per tal de continuar treballant, ara conjuntament, en la defensa dels valors professionals orientats a un millor servei a la societat.

Segons l'acord, les iniciatives a afrontar en comú per les dues associacions es centraran, entre altres, en àmbits com la deontologia, la qualitat, l'ordenació de l'activitat pericial, la protecció de dades personals, els objectius de desenvolupament sostenible o la conveniència d’estendre les millors pràctiques de govern corporatiu en les organitzacions col·legials i fomentar la responsabilitat social dels professionals i dels Col·legis, com a expressió del seu compromís amb la societat a la qual serveixen; així com, en el desenvolupament de qualsevol altra col·laboració que pogués ser d'interès per a ambdues parts.

Què és l'Associació intercol·legial?
L'Associació intercol·legial, que representa més de 100 col·legis professionals amb més de 250.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis Professionals, impulsar iniciatives d'interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al qual pertanyin. El 28 d'abril del 2016 la Intercol·legial va complir 5 anys des de la seva constitució com a Associació.


Unión Interprofesional de la Comunidad de Madrid
Unión Interprofesional és una Asociació, sense ànim de lucre, que agrupa els col•legis professionals d'aquesta Comunitat, així com aquells nacionals que tenen seu a Madrid, que representen a més de 300.000 professionals de les àrees de Ciències, Economia, Jurídica, Sanitat, social i Tècnica, que va ser concebuda per abordar com més tenen en comú les professions. Al llarg dels més de 16 anys de camí s'ha convertit en un fòrum compartit de cooperació i de reflexió de les professions madrilenyes, treballant en matèries transversals com prevenció de riscos laborals, deontologia, medi ambient, qualitat, sanitat, entre altres matèries, així com en totes les actuacions que puguin redundar en el benefici comú de la ciutadania.

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat