Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L’ICAB analitza el paper de les forces de l’ONU com a instrument de pau a Orient Mitjà

13/01/2017
Es donarà a conèixer què és la força provisional de les Nacions Unides per al Líban (FPNULL) o UNIFIL (acrònim en anglès) i el paper que ha tingut a Orient Mitjà.
CONVOCATÒRIA: L’ICAB analitza el paper de les forces de l’ONU com a instrument de pau a Orient Mitjà

Hi participarà com a ponent el general en cap de la Missió de l’ONU, fins a 2014, general de l'Estat Major d'Espanya, Alberto Asarta i Eduardo Melero, professor de la Universitat Autònoma de Madrid i investigador del Centre Delàs d’Estudis per a la Pau

L'objectiu d’aquest acte és fomentar la cultura de pau i informar sobre les Missions de Pau a la regió de major conflicte del món

Barcelona, 13 de gener de 2017. La Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza per al proper dimarts 17 de gener, a les 19h, una conferència per analitzar el paper de les forces de l’ONU com a instrument de pau a Orient Mitjà.

L’acte serà obert pel president de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB i president honorari del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Luis del Castillo Aragón i la vicepresidenta de la Comissió de Justícia Penal del Col·legi, Erika Torregrossa, farà la presentació dels ponents: Alberto Asarta, general en cap de la Missió de l’ONU fins a 2014 i general de l'Estat Major d'Espanya i Eduardo Melero, professor de la Universitat Autònoma de Madrid i investigador del Centre Delàs d’Estudis per a la Pau.

Asarta  explicarà què és la Força Provisional de les Nacions Unides per al Líban (FPNUL) (acrònim en anglès UNIFIL, United Nations Interim Force in Lebanon) mentre que Melero  donarà a conèixer el marc jurídic de les operacions militars de pau.

La Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB  organitza aquest acte per fomentar la cultura de pau i la informació sobre les Missions de Pau a la regió de major conflicte del món.
 

CONVOCATÒRIA

Acte:

Conferència a l’ICAB sobre forces de l'ONU com a instrument de pau a orient mitjà

Dia:

17 gener de 2017, a les 19h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283). Aula 63 (6a planta)

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat