Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornada a l’ICAB sobre “el paper de l’advocacia en la detecció i defensa de les víctimes de tràfic de persones i explotació sexual”

05/07/2016
La inauguració d’aquesta jornada anirà a càrrec de Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i del degà del Col•legi d’Advocats de Girona i vicepresident de la Fundación Abogacía Española, Carles McCragh.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornada a l’ICAB sobre “el paper de l’advocacia en la detecció i defensa de les víctimes de tràfic de persones i explotació sexual”

 Barcelona 05/07/2016. La Fundación Abogacía Española, dins el programa “Aula de Derechos Humanos” realitza el dijous 7 de juliol, a les 13.15h, una conferència a l’ICAB per tractar quin és el paper de l’advocacia  en la detecció i la defensa de les víctimes de tràfic amb fins d'explotació sexual. 

La conferència comptarà amb els ponents Patricia Fernández, advocada especialista en Tràfic; Fernando Rodríguez Rey, fiscal Delegat d'Estrangeria de Barcelona i Catalunya i Rosa Cendón, representant de SICAR, entitat de suport a víctimes de tràfic de persones amb fins d'explotació sexual.

CONVOCATÒRIA 
Acte: Jornada a l’ICAB per explicar el paper dels advocats en la protecció internacional de persones refugiades
Dia i hora: Dijous 7 de juliol, a les 13.15h. 8a planta
Lloc: Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283)

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat