Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L’ICAB farà balanç de l’evolució de la mediació durant el 2016

17/01/2017
Amb motiu del ‘Dia Europeu de la Mediació’, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona realitzarà una roda de premsa el dijous 19 de gener, a les 11h, on es facilitaran dades de les mediacions realitzades durant el 2016 i en quins àmbits s’han dut a terme.
CONVOCATÒRIA: L’ICAB farà balanç de l’evolució de la mediació durant el 2016

 Barcelona, 17 de gener de 2017. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona realitzarà aquest dijous, 19 de gener, a les 11h, una roda de premsa per facilitar les dades relatives a les mediacions que s’han realitzat al llarg del 2016 i fer balanç sobre en quin estat es troba la mediació dins l’àmbit territorial del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Aquest acte s’emmarca dins els actes que organitza el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb motiu del ‘Dia Europeu de la Mediació’.

Participarà en la roda de premsa la vicedegana del Col·legi de l’Advocacia, Rosa Maria Barberà, la diputada de la Junta de Govern responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt, la magistrada del social del TSJC i coordinadora de GEMME (Grup Europeu de Magistrats per la Mediació) Sara Pose, i l’advocada mediadora del CEMICAB, Àngels Cabello.

Claramunt exposarà del total de mediacions tramitades, quantes han estat acceptades, rebutjades i les que continuen en tràmit, també s’exposaran quantes són mediacions públiques (és a dir, subjectes a justícia gratuïta), privades i intrajudicials (derivades d’un procés judicial).

Precisament Pose donarà a conèixer l’experiència pilot que s’està realitzant als jutjats del social de Barcelona en relació a les mediacions laborals. Mentre que l’advocada mediadora Àngels Cabello exposarà quines funcions realitzen els advocats mediadors i també donarà a conèixer situacions que es produeixen en les mediacions.


 

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA

Acte:

L’ICAB farà balanç de l’evolució de la mediació durant el 2016 

Dia:

Dijous 19 de gener, a les 11h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283). Sala de recepcions

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat