Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

AGENDA: Inauguració de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

07/02/2017
En el marc d’aquest acte, es farà una visita guiada –oberta a tots els ciutadans- per tal de donar a conèixer els canvis que s’han fet
AGENDA: Inauguració de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Serà el 8 de febrer, a les 19h

Barcelona, 7  de febrer de 2017. El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca i Nadal, juntament amb el conseller de Justícia, Carles Mundó i Blanch, el conseller de Cultura, Santi Vila i Vicente, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Pagès, i la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, Elena Moreno i Badia, inauguraran el proper dimecres 8 de febrer, a les 19h, la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

L’espai on es troba la Biblioteca de l’ICAB s’ha sotmès a unes obres de millora que han permès adequar-la a la normativa de prevenció d’incendis i incorporar  un nou sistema de climatització i d’il·luminació per facilitar l’estudi i ús d’aquest equipament.  A més, també s’ha modificat el paviment amb peces de marbre de color blanc i negre i s’han restaurat els mobles originals.

Precisament per poder donar a conèixer amb més detall els canvis realitzats es farà, dins aquest acte institucional, una visita guiada a la Biblioteca, oberta a tots els ciutadans presents a l’acte. Es mostraran les sales més emblemàtiques de la Biblioteca de l’ICAB així com alguns dels exemplars més valuosos del seu fons antic. Cal recordar, que la Biblioteca de l’ICAB està   considerada com una de les biblioteques jurídiques privades més importants d’Europa.

Amb aquest acte, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) donarà el tret de sortida als actes commemoratius del seu patró, Sant Raimon de Penyafort, que se celebraran del 8 al 18 de febrer.

 

CONVOCATÒRIA

Acte:

Inauguració de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Dia:

Dimecres 8 de febrer de 2017, a les 19h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283).
Biblioteca


 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat