Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: La Fundació Degà Ignasi de Gispert ha posat en marxa la seva pàgina web

22/12/2016
S’ha creat amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca social que realitza en favor de l’advocacia i els seus familiars, així com per facilitar informació pràctica per a les persones que necessiten ajuda

Barcelona 22/12/2016. La Fundació Degà Ignasi de Gispert (FIdG) ha posat en marxa la seva pàgina web per tal de donar visibilitat al treball social que realitza a benefici dels advocats i advocades que es troben en situació complicada, ja sigui com a conseqüència d’una malaltia o d’altres circumstàncies. La URL de la pàgina web de la FIdG es  www.fdignasidegispert.cat

A la pàgina web de la Fundació Degà Ignasi de Gispert hi ha informació sobre la tasca que es realitza – per exemple s’han comprat audiòfons, s’han ajudat a pagar les obres d’habilitació d’habitatges a persones amb mobilitat reduïda, s’ofereix acompanyament al metge, entre d’altres activitats- també es facilita  la documentació que han d’aportar les persones que busquen ajuda, informacions d’interès, com per exemple les adreces dels Centre Socials per tal que l’usuari pugui identificar quin centre més proper a casa seva, informació sobre atenció a la Pobresa Energètica, el Bo Social, Tarifes socials d’aigua, entre d’altres.

La Fundació ha organitzat un acte de presentació de la pàgina web que ha presidit el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i president de la Fundació Degà Ignasi de Gispert, Oriol Rusca, el director general d’Alter Mútua dels Advocats, Josep-Fermí Pinyol Pina i la vicedegana de l’ICAB i presidenta del Grup de Voluntaris ICAB, Rosa Maria Barberà.

Aquest acte també ha servit, d’una banda, per donar a conèixer l’existència dels voluntaris ICAB, format per advocats i advocades de l’ICAB que presten la seva ajuda de manera desinteressada als advocats i advocades que més o necessiten. Per aquest motiu a tots els voluntaris se’ls ha lliurat un carnet acreditatiu. De l’altra, per destacar la importància de la responsabilitat social corporativa a les institucions i empreses. Això ha estat possible gràcies a la xerrada que ha impartit Òscar Camps, director de Proactiva Open Arms -organització no governamental que va néixer amb l’objectiu de rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa i que estan fugint dels conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

Fundació Degà Ignasi de Gispert

La Fundació degà Ignasi de Gispert va ser creada l'any 1999 per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), la Caixa d'Advocats i Alter Mútua dels Advocats amb l'objectiu de realitzar obra social per als col·legiats/des i els seus familiars.

 

Contactes